Skip to main content

Privatumo
politika

Mes esame įsipareigoję apsaugoti jūsų asmeninę informaciją ir jūsų teisę į privatumą. Jei turite klausimų ar rūpesčių dėl šio privatumo pranešimo ar mūsų praktikos, susijusios su jūsų asmenine informacija, susisiekite su mumis Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Kai lankotės mūsų svetainėje www.softus.lt (toliau – Svetainė) ir apskritai naudojatės bet kuria iš mūsų paslaugų ("Paslaugos", įskaitant svetainę), mes vertiname, kad pasitikite mumis savo asmenine informacija. Mes labai rimtai žiūrime į jūsų privatumą. Šiame privatumo pranešime siekiame kuo aiškiau paaiškinti, kokią informaciją renkame, kaip ją naudojame ir kokias teises turite su ja. Tikimės, kad užtruksite šiek tiek laiko, kad atidžiai jį perskaitytumėte, nes tai svarbu. Jei šiame privatumo pranešime yra kokių nors sąlygų, su kuriomis nesutinkate, nedelsdami nutraukite naudojimąsi mūsų Paslaugomis.

Šis privatumo pranešimas taikomas visai informacijai, surinktai per mūsų Paslaugas (kurios, kaip aprašyta aukščiau, apima mūsų svetainę), taip pat bet kokioms susijusioms paslaugoms, pardavimams, rinkodarai ar renginiams.

Atidžiai perskaitykite šį privatumo pranešimą, nes jis padės jums suprasti, ką darome su surinkta informacija.

1. KOKIĄ INFORMACIJĄ RENKAME?

Asmeninė informacija, kurią mums atskleidžiate

Trumpai tariant, mes renkame asmeninę informaciją, kurią mums pateikiate.

Mes renkame asmeninę informaciją, kurią savanoriškai pateikiate mums, kai pareiškiate norą gauti informaciją apie mus ar mūsų produktus ir teikiamas paslaugas, kai naršote mūsų svetainėje ar kai susisiekiate su mumis.

Asmeninė informacija, kurią renkame, priklauso nuo jūsų sąveikos su mumis ir svetainės konteksto, jūsų pasirinkimų ir naudojamų produktų bei funkcijų. Mūsų renkama asmeninė informacija gali apimti:

Jūsų pateiktą asmeninę informaciją.  Renkame vardus, telefono numerius, el. pašto adresus ir kitą panašią informaciją.

Visa asmeninė informacija, kurią mums pateikiate, turi būti teisinga, išsami ir tiksli, ir jūs turite pranešti mums apie bet kokius tokios asmeninės informacijos pakeitimus.

Automatiškai renkama informacija

Trumpai tariant: tam tikra informacija, pvz., jūsų interneto protokolo (IP) adresas ir (arba) naršyklės ir įrenginio charakteristikos, automatiškai renkama, kai lankotės mūsų svetainėje.

Mes automatiškai renkame tam tikrą informaciją, kai lankotės, naudojatės ar naršote svetainėje. Ši informacija neatskleidžia jūsų konkrečios tapatybės (pvz., jūsų vardo ar kontaktinės informacijos), tačiau gali apimti įrenginio ir naudojimo informaciją, pvz., jūsų IP adresą, naršyklės ir įrenginio charakteristikas, operacinę sistemą, kalbos nuostatas, nurodončius URL, įrenginio pavadinimą, šalį, vietą, informaciją apie tai, kaip ir kada naudojatės mūsų svetaine, ir kitą techninę informaciją. Ši informacija visų pirma reikalinga siekiant išlaikyti mūsų svetainės saugumą ir veikimą bei mūsų vidaus analizės ir ataskaitų teikimo tikslais.

Mūsų renkama informacija apima:

  • Žurnalo ir naudojimo duomenys.  Prisijungimo ir naudojimo duomenys yra su paslaugomis susijusi, diagnostinė, naudojimo ir našumo informacija, kurią mūsų serveriai automatiškai renka, kai prisijungiate prie mūsų svetainės ar ja naudojatės ir kurią įrašome į žurnalo failus. Atsižvelgiant į tai, kaip sąveikaujate su mumis, šie žurnalo duomenys gali apimti jūsų IP adresą, įrenginio informaciją, naršyklės tipą ir nustatymus bei informaciją apie jūsų veiklą Svetainėje (pvz., datos / laiko žymas, susijusias su jūsų naudojimu, peržiūrėtus puslapius ir failus, paieškas ir kitus veiksmus, kurių imasite, pvz., kokias funkcijas naudojate), įrenginio įvykio informaciją (pvz., sistemos veiklą,  klaidų ataskaitos (kartais vadinamos "gedimų sąvartynais") ir aparatūros parametrai).
  • Įrenginio duomenys.  Mes renkame įrenginio duomenis, pvz., informaciją apie jūsų kompiuterį, telefoną, planšetinį kompiuterį ar kitą įrenginį, kurį naudojate prieigai prie svetainės. Atsižvelgiant į naudojamą įrenginį, šie įrenginio duomenys gali apimti tokią informaciją kaip jūsų IP adresas (arba tarpinis serveris), įrenginio ir programos identifikavimo numeriai, vieta, naršyklės tipas, aparatūros modelio interneto paslaugų teikėjas ir (arba) mobiliojo ryšio operatorius, operacinės sistemos ir sistemos konfigūracijos informacija.
  • Vietos duomenys.  Renkame vietos nustatymo duomenis, pvz., informaciją apie jūsų įrenginio buvimo vietą, kuri gali būti tiksli arba netiksli. Kiek informacijos renkame, priklauso nuo įrenginio, kurį naudojate prieigai prie svetainės, tipo ir nustatymų. Pavyzdžiui, galime naudoti GPS ir kitas technologijas, kad surinktume geografinės vietos nustatymo duomenis, kurie mums nurodo jūsų dabartinę buvimo vietą (pagal jūsų IP adresą). Galite atsisakyti leisti mums rinkti šią informaciją atsisakydami prieigos prie informacijos arba išjungdami jūsų įrenginio vietos nustatymą. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad jei nuspręsite atsisakyti, gali būti, kad negalėsite naudotis tam tikrais Paslaugų aspektais. 

2. KAIP MES NAUDOJAME JŪSŲ INFORMACIJĄ?

Trumpai tariant, mes tvarkome jūsų informaciją teisėtais verslo interesais, mūsų sutarties su jumis vykdymu, mūsų teisinių įsipareigojimų laikymusi ir (arba) jūsų sutikimu.

Mes naudojame asmeninę informaciją, surinktą per mūsų svetainę, įvairiais toliau aprašytais verslo tikslais. Mes tvarkome jūsų asmeninę informaciją šiais tikslais, remdamiesi mūsų teisėtais verslo interesais, kad galėtume sudaryti ar vykdyti sutartį su jumis, su jūsų sutikimu ir (arba) laikydamiesi mūsų teisinių įsipareigojimų. Mes nurodome konkrečius tvarkymo pagrindus, kuriais pasikliaujame šalia kiekvieno toliau nurodyto tikslo.

Mes naudojame surinktą ar gaunamą informaciją:

  • Vykdyti ir valdyti savo užsakymus. Mes galime naudoti jūsų informaciją, kad įvykdytume ir valdytume jūsų užsakymus, mokėjimus, grąžinimus ir mainus, atliktus per svetainę.
  • Teikti ir palengvinti paslaugų teikimą vartotojui.  Mes galime naudoti jūsų informaciją, kad galėtume suteikti jums prašomą paslaugą.
  • Atsakyti į vartotojų užklausas / pasiūlyti palaikymą vartotojams.  Mes galime naudoti jūsų informaciją, kad atsakytume į jūsų užklausas ir išspręstume visas galimas problemas, su kuriomis galite susidurti naudodamiesi mūsų paslaugomis.
  • Siųsti jums rinkodaros ir reklaminius pranešimus.  Mes ir (arba) mūsų trečiųjų šalių rinkodaros partneriai galime naudoti jūsų mums atsiųstą asmeninę informaciją mūsų rinkodaros tikslais, jei tai atitinka jūsų rinkodaros nuostatas. Pavyzdžiui, išreikšdami susidomėjimą gauti informaciją apie mus ar mūsų svetainę, užsiprenumeruodami rinkodarą ar kitaip susisiekdami su mumis, mes rinksime asmeninę informaciją iš jūsų. Galite bet kada atsisakyti mūsų rinkodaros el. laiškų.
  • Pateikite jums tikslinę reklamą.  Mes galime naudoti jūsų informaciją, kad sukurtume ir rodytume suasmenintą turinį ir reklamą (ir dirbtume su trečiosiomis šalimis), pritaikytas jūsų interesams ir (arba) vietai, ir įvertintume jos efektyvumą.
  • Kitais verslo tikslais.  Mes galime naudoti jūsų informaciją kitais verslo tikslais, pvz., duomenų analize, naudojimo tendencijų nustatymu, reklaminių kampanijų efektyvumo nustatymu ir mūsų svetainės, produktų, rinkodaros ir jūsų patirties vertinimu ir tobulinimu. Mes galime naudoti ir saugoti šią informaciją apibendrinta ir anonimine forma, kad ji nebūtų susieta su atskirais galutiniais vartotojais ir neįtrauktų asmeninės informacijos. Mes nenaudosime identifikuojamos asmeninės informacijos be jūsų sutikimo.

3. AR JŪSŲ INFORMACIJA BUS DALIJAMASI SU KUO NORS?

Trumpai tariant: mes dalijamės informacija tik su jūsų sutikimu, kad laikytumėmės įstatymų, teiktume jums paslaugas, apsaugotume jūsų teises arba įvykdytume verslo įsipareigojimus.

Mes galime tvarkyti arba bendrinti jūsų turimus duomenis remdamiesi šiais teisiniais pagrindais:

  • Sutikimas: mes galime tvarkyti jūsų duomenis, jei davėte mums konkretų sutikimą naudoti jūsų asmeninę informaciją konkrečiam tikslui.
  • Teisėti interesai: mes galime tvarkyti jūsų duomenis, kai tai pagrįstai būtina mūsų teisėtiems verslo interesams pasiekti.
  • Sutarties vykdymas: jei su jumis sudarėme sutartį, galime tvarkyti jūsų asmeninę informaciją, kad įvykdytume savo sutarties sąlygas.
  • Teisiniai įsipareigojimai: mes galime atskleisti jūsų informaciją, kai mes teisiškai privalome tai padaryti, kad laikytumėmės taikomų įstatymų, vyriausybės prašymų, teismo proceso, teismo sprendimo ar teisinio proceso, pavyzdžiui, atsakydami į teismo nutartį ar šaukimą į teismą (įskaitant atsaką valdžios institucijoms, kad jos atitiktų nacionalinio saugumo ar teisėsaugos reikalavimus).
  • Gyvybiškai svarbūs interesai: mes galime atskleisti jūsų informaciją, kai manome, kad būtina ištirti, užkirsti kelią ar imtis veiksmų dėl galimų mūsų politikos pažeidimų, įtariamo sukčiavimo, situacijų, susijusių su galimomis grėsmėmis bet kurio asmens saugumui ir neteisėta veikla, arba kaip įrodymų bylinėjimosi, kuriame dalyvaujame.

Konkrečiau, mums gali tekti tvarkyti jūsų duomenis arba dalytis jūsų asmenine informacija šiais atvejais:

  • Verslo perdavimas.  Mes galime dalytis arba perduoti jūsų informaciją, susijusią su bet kokiu susijungimu, įmonės turto pardavimu, finansavimu ar viso mūsų verslo dalies įsigijimu kitai įmonei arba derybų metu.
  • Filialai.  Mes galime dalytis jūsų informacija su savo filialais, tokiu atveju mes reikalaujame, kad šie filialai laikytųsi šio privatumo pranešimo. Filialai apima mūsų patronuojančiąją bendrovę ir bet kokias dukterines įmones, bendros įmonės partnerius ar kitas įmones, kurias mes kontroliuojame arba kurios yra bendrai kontroliuojamos su mumis.
  • Verslo partneriai. Mes galime dalytis jūsų informacija su savo verslo partneriais, kad galėtume jums pasiūlyti tam tikrus produktus, paslaugas ar akcijas.

4. KIEK LAIKO MES SAUGOME JŪSŲ INFORMACIJĄ?

Trumpai tariant,  mes saugome jūsų informaciją tol, kol to reikia šiame privatumo pranešime nurodytiems tikslams pasiekti, nebent įstatymai reikalauja kitaip.

Mes saugosime jūsų asmeninę informaciją tik tol, kol tai bus būtina šiame privatumo pranešime nurodytais tikslais, išskyrus atvejus, kai ilgesnis saugojimo laikotarpis yra būtinas arba leidžiamas pagal įstatymus (pvz., Mokesčių, apskaitos ar kitus teisinius reikalavimus). Joks šio pranešimo tikslas nereikalaus, kad jūsų asmeninę informaciją saugotume ilgiau nei 6 mėnesius.

Kai mes neturime nuolatinio teisėto verslo poreikio tvarkyti jūsų asmeninę informaciją, mes arba ištrinsime, arba anonimizuosime tokią informaciją, arba, jei tai neįmanoma (pavyzdžiui, dėl to, kad jūsų asmeninė informacija buvo saugoma atsarginiuose archyvuose), tada mes saugiai saugosime jūsų asmeninę informaciją ir izoliuosime ją nuo bet kokio tolesnio tvarkymo, kol bus galima ištrinti.

5. KAIP MES SAUGOME JŪSŲ INFORMACIJĄ?

Trumpai tariant,  mes siekiame apsaugoti jūsų asmeninę informaciją per organizacinių ir techninių saugumo priemonių sistemą.

Mes įdiegėme tinkamas technines ir organizacines saugumo priemones, skirtas apsaugoti bet kokios mūsų tvarkomos asmeninės informacijos saugumą. Tačiau, nepaisant mūsų apsaugos priemonių ir pastangų apsaugoti jūsų informaciją, joks elektroninis perdavimas internetu ar informacijos saugojimo technologija negali būti garantuotas kaip 100% saugus, todėl negalime pažadėti ar garantuoti, kad įsilaužėliai, kibernetiniai nusikaltėliai ar kitos neteisėtos trečiosios šalys negalės nugalėti mūsų saugumo ir netinkamai rinkti, pasiekti, pavogti ar pakeisti jūsų informacijos. Nors mes padarysime viską, kad apsaugotume jūsų asmeninę informaciją, asmeninės informacijos perdavimas į mūsų svetainę ir iš jos yra jūsų pačių rizika. Į svetainę turėtumėte patekti tik saugioje aplinkoje.

6. AR RENKAME INFORMACIJĄ IŠ NEPILNAMEČIŲ?

Trumpai tariant, mes sąmoningai nerenkame duomenų iš jaunesnių nei 18 metų ir neprekiaujame vaikams iki 18 metų.

Mes sąmoningai neprašome duomenų iš jaunesnių nei 18 metų ir jų neprekiaujame vaikams iki 18 metų. Naudodamiesi Svetaine, jūs pareiškiate, kad esate ne jaunesnis kaip 18 metų arba kad esate tokio nepilnamečio tėvas ar globėjas, ir sutinkate, kad toks nepilnametis priklausomas asmuo naudotųsi Svetaine. Jei sužinosime, kad asmeninė informacija iš jaunesnių nei 18 metų naudotojų buvo surinkta, mes išjungsime paskyrą ir imsimės pagrįstų priemonių, kad greitai ištrintume tokius duomenis iš savo įrašų. Jei sužinojote apie bet kokius duomenis, kuriuos galbūt surinkome iš jaunesnių nei 18 metų vaikų, susisiekite su mumis Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

7. KOKIOS YRA JŪSŲ PRIVATUMO TEISĖS?

Trumpai tariant, kai kuriuose regionuose, pavyzdžiui, Europos ekonominėje erdvėje, turite teises, kurios leidžia jums geriau susipažinti su savo asmenine informacija ir ją kontroliuoti. Bet kuriuo metu galite peržiūrėti, pakeisti arba nutraukti paskyrą.

Kai kuriuose regionuose (pvz., Europos ekonominėje erdvėje) turite tam tikras teises pagal galiojančius duomenų apsaugos įstatymus. Tai gali apimti teisę (i) prašyti prieigos ir gauti jūsų asmeninės informacijos kopiją, (ii) prašyti ištaisyti ar ištrinti; (iii) apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą; ir iv) jei taikoma, duomenų perkeliamumui. Tam tikromis aplinkybėmis jūs taip pat galite turėti teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmeninė informacija. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. Norėdami pateikti tokį prašymą, naudokite toliau pateiktą informaciją. Mes apsvarstysime ir imsimės veiksmų pagal bet kokį prašymą pagal galiojančius duomenų apsaugos įstatymus.

Jei mes pasikliaujame jūsų sutikimu tvarkyti jūsų asmeninę informaciją, jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad tai neturės įtakos duomenų tvarkymo teisėtumui iki jo atšaukimo ir neturės įtakos jūsų asmeninės informacijos tvarkymui, vykdomam remiantis teisėtais tvarkymo pagrindais, išskyrus sutikimą.

Jei esate Europos ekonominės erdvės gyventojas ir manote, kad neteisėtai tvarkome jūsų asmeninę informaciją, jūs taip pat turite teisę pateikti skundą savo vietinei duomenų apsaugos priežiūros institucijai. Jų kontaktinius duomenis galite rasti čia: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Jei esate Šveicarijos gyventojas, duomenų apsaugos institucijų kontaktiniai duomenys pateikiami čia: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

8. FUNKCIJŲ "NESEKTI" VALDIKLIAI

Daugumoje žiniatinklio naršyklių ir kai kurių mobiliųjų operacinių sistemų bei mobiliųjų programų yra funkcija "Nesekti" ("DNT") arba nustatymas, kurį galite suaktyvinti, kad parodytumėte savo privatumo pageidavimą, kad duomenys apie jūsų naršymo internete veiklą nebūtų stebimi ir renkami. Šiame etape nėra baigtas taikyti vienodas DNT signalų atpažinimo ir įgyvendinimo technologijų standartas. Todėl šiuo metu mes nereaguojame į DNT naršyklės signalus ar bet kokį kitą mechanizmą, kuris automatiškai praneša apie jūsų pasirinkimą nesekti internete. Jei bus priimtas internetinio stebėjimo standartas, kurio turime laikytis ateityje, apie šią praktiką informuosime jus peržiūrėtoje šio privatumo pranešimo versijoje.

9. KITI klausimai ir atsakymai

Kokias asmeninės informacijos kategorijas renkame?

Per pastaruosius dvylika (12) mėnesių surinkome šias asmeninės informacijos kategorijas:


Kategorija


Pavyzdžiai

Surinkti

A. Identifikatoriai

Kontaktiniai duomenys, pvz., tikrasis vardas, slapyvardis, pašto adresas, telefono ar mobiliojo telefono kontaktinis numeris, unikalus asmens identifikatorius, internetinis identifikatorius, interneto protokolo adresas, el. pašto adresas ir paskyros pavadinimas

TAIP

B. Komercinė informacija

Informacija apie operacijas, pirkimo istorija, finansinė informacija ir mokėjimo informacija

NE

C. Biometrinė informacija

Pirštų atspaudai ir balso atspaudai

NE

D. Internetas ar kita panaši tinklo veikla

Naršymo istorija, paieškos istorija, elgesys internete, pomėgių duomenys ir sąveika su mūsų ir kitomis svetainėmis, programomis, sistemomis ir skelbimais

NE

E. Geografinės vietos nustatymo duomenys

Įrenginio vieta

TAIP

F. Garso, elektroninė, vaizdinė, šiluminė, uoslė ar panaši informacija

Vaizdai ir garso, vaizdo ar skambučių įrašai, sukurti vykdant mūsų verslo veiklą

NE

G. Profesinė arba su darbu susijusi informacija

Verslo kontaktiniai duomenys, siekiant suteikti jums mūsų paslaugas verslo lygmeniu, darbo pavadinimas, taip pat darbo istorija ir profesinė kvalifikacija, jei kreipiatės dėl darbo pas mus

NE

H. Švietimo informacija

Studentų įrašai ir katalogo informacija

NE

Aš. Išvados, padarytos iš kitos asmeninės informacijos

Išvados, padarytos iš bet kurios iš aukščiau išvardytų surinktų asmeninės informacijos, siekiant sukurti profilį ar santrauką apie, pavyzdžiui, asmens pageidavimus ir savybes

NE

Mes taip pat galime rinkti kitą asmeninę informaciją, nepriklausančią šioms kategorijoms, tais atvejais, kai bendraujate su mumis asmeniškai, internetu arba telefonu ar paštu, atsižvelgdami į:

  • Gauti pagalbą per mūsų klientų aptarnavimo kanalus;
  • Dalyvavimas klientų apklausose ar konkursuose; ir
  • Palengvinti mūsų paslaugų teikimą ir atsakyti į jūsų užklausas.

Kaip mes naudojame ir dalijamės jūsų asmenine informacija?

Daugiau informacijos apie mūsų duomenų rinkimo ir bendrinimo praktiką galima rasti šiame privatumo pranešime.

Su mumis galite susisiekti el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba nurodydami šio dokumento apačioje esančius kontaktinius duomenis.

Jei naudojate įgaliotąjį atstovą, kad pasinaudotumėte savo teise atsisakyti, mes galime atmesti prašymą, jei įgaliotasis atstovas nepateikia įrodymų, kad jie buvo teisėtai įgalioti veikti jūsų vardu.

Ar jūsų informacija bus dalijamasi su kuo nors kitu?

Mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją su mūsų paslaugų teikėjais pagal rašytinę sutartį tarp mūsų ir kiekvieno paslaugų teikėjo. Kiekvienas paslaugų teikėjas yra pelno siekiantis subjektas, kuris apdoroja informaciją mūsų vardu.

Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją savo verslo tikslais, pavyzdžiui, atlikdami vidinius tyrimus technologijų plėtrai ir demonstravimui. Tai nelaikoma jūsų asmens duomenų "pardavimu".

MB "Kvadratai" per pastaruosius 12 mėnesių neatskleidė ir nepardavė jokios asmeninės informacijos tretiesiems asmenims verslo ar komerciniais tikslais. MB "Kvadratai" ateityje neparduos asmeninės informacijos, priklausančios svetainės lankytojams, vartotojams ir kitiems vartotojams.

Jūsų teisės, susijusios su jūsų asmens duomenimis

Teisė prašyti ištrinti duomenis - Prašymas ištrinti

Galite paprašyti ištrinti savo asmeninę informaciją. Jei paprašysite mūsų ištrinti jūsų asmeninę informaciją, mes gerbsime jūsų prašymą ir ištrinsime jūsų asmeninę informaciją, taikydami tam tikras įstatymų numatytas išimtis, pvz., (bet neapsiribojant), kad kitas vartotojas naudojasi savo teise į žodžio laisvę, mūsų atitikties reikalavimais, kylančiais dėl teisinių įsipareigojimų, arba bet kokiu tvarkymu, kurio gali prireikti siekiant apsaugoti nuo neteisėtos veiklos.

Teisė būti informuotam – prašymas žinoti

Priklausomai nuo aplinkybių, jūs turite teisę žinoti:

  • ar renkame ir naudojame jūsų asmeninę informaciją;
  • renkamos asmeninės informacijos kategorijas;
  • tikslus, kuriais naudojama surinkta asmeninė informacija;
  • ar mes parduodame jūsų asmeninę informaciją trečiosioms šalims;
  • asmeninės informacijos, kurią pardavėme ar atskleidėme verslo tikslais, kategorijas;
  • trečiųjų šalių, kurioms asmeninė informacija buvo parduota ar atskleista verslo tikslais, kategorijas; ir
  • verslo ar komerciniu tikslu rinkti ar parduoti asmeninę informaciją.

Pagal galiojančius įstatymus mes neprivalome pateikti ar ištrinti vartotojų informacijos, kuri pašalinama iš vartotojo prašymo, arba iš naujo identifikuoti individualius duomenis, kad patikrintume vartotojo užklausą.

Teisė į nediskriminavimą dėl naudojimosi vartotojo privatumo teisėmis

Mes jūsų nediskriminuosime, jei pasinaudosite savo privatumo teisėmis.

Tikrinimo procesas

Gavę jūsų prašymą, turėsime patvirtinti jūsų tapatybę, kad nustatytume, ar esate tas pats asmuo, apie kurį turime informaciją mūsų sistemoje. Šios tikrinimo pastangos reikalauja, kad mes paprašytume jūsų pateikti informaciją, kad galėtume ją suderinti su informacija, kurią anksčiau mums pateikėte. Pavyzdžiui, priklausomai nuo jūsų pateikto prašymo tipo, galime paprašyti jūsų pateikti tam tikrą informaciją, kad galėtume suderinti jūsų pateiktą informaciją su informacija, kurią jau turime byloje, arba galime susisiekti su jumis ryšio būdu (pvz., telefonu ar el. paštu), kurį anksčiau mums pateikėte. Mes taip pat galime naudoti kitus tikrinimo metodus, kaip diktuoja aplinkybės.

Mes naudosime tik jūsų prašyme pateiktą asmeninę informaciją, kad patvirtintume jūsų tapatybę ar įgaliojimus pateikti prašymą. Kiek įmanoma, mes vengsime iš jūsų prašyti papildomos informacijos patikrinimo tikslais. Tačiau, jei mes negalime patvirtinti jūsų tapatybės iš mūsų jau saugomos informacijos, galime paprašyti, kad pateiktumėte papildomos informacijos jūsų tapatybei patvirtinti ir saugumo ar sukčiavimo prevencijos tikslais. Mes ištrinsime tokią papildomai pateiktą informaciją, kai tik baigsime jus patikrinti.

Kitos privatumo teisės

  • galite nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys;
  • galite prašyti ištaisyti savo asmens duomenis, jei jie yra neteisingi arba nebeaktualūs, arba prašyti apriboti duomenų tvarkymą;
  • galite paskirti įgaliotą atstovą, kuris jūsų vardu pateiktų prašymą pagal CCPA. Mes galime atmesti įgalioto atstovo prašymą, kuris nepateikia įrodymų, kad jie buvo teisėtai įgalioti veikti jūsų vardu pagal CCPA.
  • galite prašyti atsisakyti ateityje parduoti savo asmeninę informaciją trečiosioms šalims. Gavę prašymą atsisakyti, mes imsimės veiksmų pagal prašymą kuo greičiau, bet ne vėliau kaip per 15 dienų nuo prašymo pateikimo dienos.

Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis, galite susisiekti su mumis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba nurodydami šio dokumento apačioje esančius kontaktinius duomenis. Jei turite skundą dėl to, kaip tvarkome jūsų duomenis, norėtume išgirsti iš jūsų.

10. AR ATNAUJINAME ŠĮ PRANEŠIMĄ?

Trumpai tariant:  Taip, mes atnaujinsime šį pranešimą, jei reikia, kad jis atitiktų atitinkamus įstatymus.

Kartkartėmis galime atnaujinti šį privatumo pranešimą. Atnaujinta versija bus nurodyta atnaujinta "Peržiūrėta" data, o atnaujinta versija įsigalios, kai tik ji bus prieinama. Jei iš esmės pakeisime šį privatumo pranešimą, galime jums pranešti aiškiai paskelbdami pranešimą apie tokius pakeitimus arba tiesiogiai siųsdami jums pranešimą. Raginame jus dažnai peržiūrėti šį privatumo pranešimą, kad būtumėte informuoti apie tai, kaip saugome jūsų informaciją.

11. KAIP GALITE SUSISIEKTI SU MUMIS DĖL ŠIO PRANEŠIMO?

Jei turite klausimų ar pastabų dėl šio pranešimo, galite atsiųsti mums el. laišką Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

12. KAIP GALITE PERŽIŪRĖTI, ATNAUJINTI AR IŠTRINTI DUOMENIS, KURIUOS RENKAME IŠ JŪSŲ?

Remiantis galiojančiais jūsų šalies įstatymais, galite turėti teisę prašyti prieigos prie asmeninės informacijos, kurią renkame iš jūsų, pakeisti šią informaciją arba tam tikromis aplinkybėmis ją ištrinti. Norėdami paprašyti peržiūrėti, atnaujinti ar ištrinti asmeninę informaciją, apsilankykite: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Mes atsakysime į jūsų prašymą per 30 dienų.

Privatumo politika